ΝΒΑ : Αποσύρθηκαν οι φανέλες του Κόμπε Μπράιαντ

ΝΒΑ : Αποσύρθηκαν οι φανέλες του Κόμπε Μπράιαντ

Στον ουρανό του Staples Center του Λος Άντζελες βρίσκονται πλέον οι φανέλες του θρυλικού Κόμπε Μπράιαντ, με τους Λέικερς να τις αποσύρουν ως ένδειξη τιμής στο πρόσωπο του «Βlack Mamba».

Τη θέση που του αρμόζει πήρε ο Κόμπε Μπράιαντ στο αγαπημένο του Staples Center, καθώς οι φανέλες του με τα νούμερα 8 και 24 αποσύρθηκαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ανέβηκαν στην οροφή του γηπέδου για να θυμίζουν στους παλιούς και να ενημερώνουν τους νέους για τον μυθικό Κόμπε που τίμησε όσο ελάχιστοι τη φανέλα των Λέικερς. Τα κατορθώματά του είναι αναρίθμητα, τα οποία μπορείτε να δείτε στο αφιέρωμα που έκανε to10.gr στον Κόμπε Μπράιαντ.

Η ομάδα του Λος Άντζελες ετοίμασε ένα απολαυστικό βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ του γηπέδου πριν αποσύρει τις φανέλες του «Black Mamba». Εν συνεχεία, ένας άλλος θρύλος του ΝΒΑ και των Λέικερς, ο Μάτζικ Τζόνσον πήρε το μικρόφωνο και ύμνησε τον Κόμπε Μπράιαντ. Συγκεκριμένα, είπε πως είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας που έπαιξε ποτέ με τα χρώματα της ομάδας, το χρυσό και το μπλε.

https://twitter.com/NBATV/status/942981644993961984

Ο Κόμπε Μπράιαντ φυσικά γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο. Οι φανέλες του πλέον βρίσκονται δίπλα από εκείνες των Γκέιλ Γκούντριχ, Τζέρι Ουέστ, Τζαμάλ Ουίλκς, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’ Νιλ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και Έλτζιν Μπέιλορ. Μάλιστα, να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ αποσύρθηκαν ταυτόχρονα 2 φανέλες του ίδιου παίκτη.

https://twitter.com/NBATV/status/942983722718044160

https://twitter.com/Lakers/status/942984064360837121

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ