ESPN: Φαβορί για το δαχτυλίδι οι Κλίπερς, δεύτεροι Γιάννης και Θανάσης! (pic)

ESPN: Φαβορί για το δαχτυλίδι οι Κλίπερς, δεύτεροι Γιάννης και Θανάσης! (pic)

Το ESPN θεωρεί πως οι Κλίπερςτων Λέοναρντ και Τζορτζ είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, ενώ ακολουθούν οι Αντετοκούνμπο και οι Μπακς στη δεύτερη θέση.

Το νέο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ μπορεί να έχει ακόμα αρκετό καιρό να ξεκινήσει και όλοι να είναι προσηλωμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, όμως οι εκτιμήσεις σχετικά με τον νέο πρωταθλητή δίνουν και παίρνουν.

Τo ESPN διενήργησε μια ψηφοφορία και επέλεξε τα φαβορί για το δαχτυλίδι ενόψει της νέας σεζόν, ,ε τους Κλίπερς να είναι στο Νο 1 της λίστας. Η έλευση του Καουάι Λέοναρντ στο LA, μαζί με τον Πολ Τζορτζ έχουν τοποθετήσει τους Κλίπερς στην κορυφή και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο.

Ποιος είναι ο δεύτερος; Μα φυσικά οι «δικοί» μας Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Το ESPN τους τοποθετεί δεύτερους συνολικά σε ποσοστό 36.4% επί των ιδίων ψήφων.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί μια έκπληξη, δεδομένου ότι όλοι περίμεναν του Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού είναι οι Σίξερς, ενώ στην τέταρτη βρίσκεται η έτερη ομάδα του Λος Άντζελες.

Δείτε τη λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ