Μπακς – Καβαλίερς 119-116

Μπακς – Καβαλίερς 119-116

Οι Μιλγουόκι Μπακς με ηγέτη τον φοβερό και τρομερό Γιάννη Αντετοκούνμπο, νίκησαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς με 119-116.

Οι Μπακς υποδέχτηκαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρέα του επικρατώντας με 119-116, έχοντας οδηγό τον απίθανο Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak είναι αυτός που ουσιαστική έδωσε τη νίκη στα ελάφια χάρη στο κλέψιμο και το καλάθι και φάουλ με το οποίο έκανε το 118-113 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Το παιχνίδι εξ αρχής δεν ήταν μεγάλο ντέρμπι, καθώς οι Μπακς είχαν καθολική υπεροχή και προηγήθηκαν ακόμα και με 20 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και με ένα σερί 19-0 οι Καβς επέστρεψαν από το 105-88 και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 107-105.

Από εκείνο το σημείο και μετά, είδαμε μια αναμέτρηση που θύμιζε έντονα παιχνίδι playoff με σκληρές άμυνες, γρήγορα ρυθμό και σκληρό παιχνίδι. Όμως στα τελευταία 6 δεύτερα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο,  ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον ΛεΜπρόν και πέτυχε το κρισιμότερο καλάθι της βραδιάς.

Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε ιδανικά. Ο σταρ του Μιλγουόκι κατάφερε να πετύχει 27 πόντους, να μαζέψει 14 ριμπάουντ και να μοιράσει 8 ασίστ, ενώ έκανε και 2 κλεψίματα, χάνοντας το triple-double για μόλις 2 ασίστ. Πέρα από αυτόν ο Μπλέντσο με 26 πόντους και ο Μίντλετον με 18 έδωσαν σημαντικές βοήθειες στον Έλληνα φόργουορντ.

Για τους Καβαλίερς που έπεσαν σε ρεκόρ 23-9, κορυφαίος ήταν ο ΛεΜπρόν, ο οποίος σημείωσε 39 πόντους, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ, προσφέροντας μια απίστευτη παράσταση. Μαζί του ήταν και ο Λοβ με 21 πόντους, ενώ ο Ουέιντ ήταν άξιος συμπαραστάτης πετυχαίνοντας 14 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=S6kuf4vcfm0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ