Πέρεθ: «Ονειρεύομαι τη Ρεάλ στο NBA»

Πέρεθ: «Ονειρεύομαι τη Ρεάλ στο NBA»

Τη συμμετοχή της Ρεάλ στο NBA ονειρεύεται ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την προτίμησή του προς την Ανατολική Περιφέρεια.

Άνοιγμα προς το… NBA έκανε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο διοικητικός ηγέτης των Μαδριλένων δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει μια μέρα τη «βασίλισσα» να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, καθώς θεωρεί πως η ισπανική ομάδα αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους γίγαντες που δεσπόζουν πέρα του Ατλαντικού.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «Μερένχες» αποκάλυψε πως στο σύλλογο δουλεύουν ήδη πάνω στο ζήτημα, ενώ παράλληλα τόνισε πως στόχος είναι να παίξουν στην Ανατολική Περιφέρεια.

«Παίζουμε 80 ματς τη σεζόν και τα περισσότερα δεν είναι ανταγωνιστικά. Πολλές χώρες κοιτούν τι να κάνουν, για να γίνει πιο ελκυστικό το μπάσκετ. Ονειρεύομαι να παίξουμε στο ΝΒΑ. Υπάρχουν μόνο δύο ομάδες στο ΝΒΑ με περισσότερους followers από τη Ρεάλ, οπότε το brand της Ρεάλ θα δώσει μια άλλη διάσταση.

Από τη στιγμή που μας κοστίζει λεφτά, πρέπει να «παλεύουμε» με τους καλύτερους. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε στην Ανατολική Περιφέρεια. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πας από τη Νέα Υόρκη στη Μαδρίτη. Τους ενοχλεί λίγο, αλλά συνεχίζουμε να το δουλεύουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ