Γκριν: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ΛεΜπρόν»

Γκριν: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ΛεΜπρόν»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με κολακευτικά λόγια κι αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο του επίτευγμα που δεν είναι η καριέρα του στο ΝΒΑ...

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, όπου ρωτήθηκε για τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς κι απάντησε με έναν ιδιαίτερο και όμορφο τρόπο.

Ο παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «βασιλιά», τονίζοντας πως αν και έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στο χώρο του μπάσκετ, έχει ακόμα ένα σπουδαιότερο επίτευγμα. Αυτό δεν είναι άλλο από την άνεση να μιλάνε όλοι οι μπασκετμπολίστες και να ελέγχουν οι ίδιοι την καριέρα τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκριν:

«Πολλοί πλέον μιλάνε. Θέλω να δώσω τα credits στον ΛεΜπρον, έδειξε σε όλους την δύναμη που έχουν. Οι αθλητές καταλαβαίνουν ότι μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του μέλλοντός τους και της μοίρας τους. Πολλοί το μισούν αυτό.

Όλοι εκθειάζουν τον ΛεΜπρον για την καριέρα του στο μπάσκετ και αυτά που έχει πετύχει… Νομίζω ότι οι πόρτες που άνοιξε για τους αθλητές και ειδικά τους παίκτες μπάσκετ είναι το μεγαλύτερο του επίτευγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ