Παρουσιάστηκε το άγαλμα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ από τους Σίξερς (vid)

Παρουσιάστηκε το άγαλμα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ από τους Σίξερς (vid)

Παρουσιάστηκε το άγαλμα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, το οποίο θα βρίσκεται έξω από το προπονητικό κέντρο των Σίξερς, τους οποίους «υπηρέτησε» από το 1984 έως το 1992

Οι Σίξερς τίμησαν τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, παρουσιάζοντας το άγαλμά του που θα βρίσκεται έξω από το προπονητικό τους κέντρο. Ο Μπάρκλεϊ φόρεσε τη φανέλα των Σίξερς την οκταετία 1984-1992.

Πλέον το άγαλμά του θα κάνει «παρέα» σε αυτά των Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μπίλι Κάνινγκχαμ, Μορίς Τσικς, Τζούλιους Έρβινγκ, Χαλ Γκριρ και Μπόμπι Τζόουνς.

Ο ίδιος ο Μπάρκλεϊ αντέδρασε με χιούμορ κατά την παρουσίαση του αγάλματος, καθώς τόνισε πως «δεν ξέρω αν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος».

«Είναι πολύ ωραίο. Δεν ξέρω αν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος. Θέλω ο κόσμος που θα βλέπει αυτό το άγαλμα να λέει ότι κάποτε είχαν πει σε αυτό τον τύπο ότι δεν ήταν αρκετά καλός, αλλά έγινε ένας από τους καλύτερους που έπαιξαν ποτέ το άθλημα», δήλωσε ο «σερ Τσαρλς».

Ο Μπάρκλεϊ επιλέχθηκε από τους Σίξερς στο νούμερο 5 του ντραφτ το 1984, ενώ παραχωρήθηκε το 1992 με ανταλλαγή στους Φοίνιξ Σανς. Με τη φανέλα των Σίξερς στην οκταετία που βρέθηκε στην ομάδα είχε 23,3 πόντους, 11,6 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 37 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ