ESPN: Κορυφαίος παίκτης της δεκαετίας ο ΛεΜπρόν!

ESPN: Κορυφαίος παίκτης της δεκαετίας ο ΛεΜπρόν!

Το ESPN θεωρεί πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο κορυφαίος παίκτης της δεκαετίας που διανύουμε, ενώ πίσω από τον Βασιλιά δεσπόζουν τα ονόματα των Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ.

Το ESPN δημιούργησε μια λίστα με τους καλύτερους παίκτες της δεκαετίας στο ΝΒΑ και όπως είναι λογικό στην κορυφή βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το κορυφαίο αθλητικό ΜΜΕ των ΗΠΑ κατέταξε στην πρώτη θέση τον Βασιλιά και μάλιστα με διαφορά, αφού όπως ανέφερε ο Κερκ Γκόλντσμπερι, μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν το 1990 και ο Μπιλ Ράσελ το 1960 είχαν καλύτερη δεκαετία από τον σούπερ σταρ των Λέικερς.

Τα στατιστικά του ΛεΜπρόν είναι τα καλύτερα και πιο γεμάτα αυτά τα δέκα χρόνια, έχει κατακτήσει τρεις τίτλους, ενώ μετράει και μερικές μυθικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ιστορία.

Όσον αφορά τις θέσεις πίσω από τον ΛεΜπρόν που δίκαια είναι στην πρώτη θέση, είναι ο Στεφ Κάρι, ο οποίος έχει επίσης τρία πρωταθλήματα, ενώ ουσιαστικά είναι αυτός που άλλαξε το σύγχρονο μπάσκετ με το σουτ τριών πόντων.

Στην τρίτη θέση της λίστας δεσπόζει το όνομα του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος επίσης αποτελεί έναν από τυς καλύτερους σκόρερ του ΝΒΑ αλλά κι έναν από τους all around παίκτες του κόσμου. Έχει κατακτήσει δύο δαχτυλίδια, ενώ έχει αναδειχτεί και 2 φορές MVP τελικών και 4 φορές πρώτος σκόρερ κανονικής περιόδου.

Καουάι Λέοναρντ και Τζέιμς Χάρντεν συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, με τους δύο παίκτες να μπορούσαν να είναι και παραπάνω, αλλά με τη λογική ότι δεν θα υπήρχαν οι άλλοι τρεις. Ο Λέοναρντ έχει μεν δυο πρωταθλήματα, όμως δεν μπορεί να μπει στην τριάδα βάσει όσον έχει κάνει μια δεκαετία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μούσια, ο οποίος μάλιστα δεν έχει κατακτήσει και δαχτυλίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ