Βόγκελ: «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν βλέποντας τον Ντέιβις»

Βόγκελ: «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν βλέποντας τον Ντέιβις»

Δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει η νέα σεζόν ο προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Φράνκ Βόγκελ, και να δει την ομάδα που έχει δημιουργήσει στο παρκέ.

Το ΝΒΑ αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου έναν μήνα και οι ομάδες προετοιμάζονται για την pre-season όπου οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε φιλικές αναμετρήσεις σχήματα και τακτικές ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός των Λος Άντζελες Λέικερς, Φράνκ Βόγκελ, μίλησε για τους παίκτες των «λιμνανθρώπων» και στην φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι ιδιαίτερα απειλητική πίσω από τα 7,25.

Ακόμη αναφέρθηκε και στον Άντονι Ντέιβις τονίζοντας πως όταν τον βλέπει δεν μπορεί να περιμένει τη στιγμή που θα ξεκινήσει η σεζόν. Θυμίζουμε πως ο «φρύδιας» πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στις προπονήσεις και αναμένεται να κάνει μία σούπερ σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανκ Βόγκελ:

«Ο Μπράντλεϊ, ο KCP (Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ), ο Ντουάιτ (Χάουαρντ) και ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ έχουν χάσει κιλά, o ΛεΜπρόν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ντάνι Γκριν επίσης… Βλέποντας τον Άντονι Ντέιβις από κοντά, ανυπομονώ να δω πως θα είναι η χρονιά μας! Νιώθω καλά που δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Ο Κούζμα είναι επαγγελματίας στο 100%, ένας τύπος που θα κλωτσάει κ…ς για εμάς φέτος! Με εξαίρεση τους δυο σέντερ μας, όλοι μπορούν να απειλήσουν πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ