Εκτός Γκρίζλις ο Ιγκουοντάλα, θέμα χρόνου η ανταλλαγή

Εκτός Γκρίζλις ο Ιγκουοντάλα, θέμα χρόνου η ανταλλαγή

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα δεν θα μείνει στο Μέμφις, αφού δεν υπολογίζεται από τους Γκρίζλις, ενώ κι ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει με ανταλλαγή.

Οι Γκρίζλις και ο Αντρέ Ιγκουντάλα συμφώνησαν να παραμείνει ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ εκτός ομάδας όσο το Μέμφις ψάχνει ομάδας για να τον παραχωρήσει.

Η ομάδα του Μέμφις δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί για εξαγορά του συμβολαίου του, αλλά αναζητεί ομάδα για να τον δώσει με ανταλλαγή πριν την ολοκλήρωση της σχετικής προθεσμίας στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι Γουόριορς έδωσαν τον παίκτη και τα 17,2 εκατ. δολάρια του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του στους Γκρίζλις, οι οποίοι όμως βρίσκονται σε στάδιο ανανέωσης και δεν θέλουν να ποντάρουν σε έναν 35χρονο παίκτη.

Την σεζόν 2018/19 ο Ιγκουοντάλα είχε 5.7 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο σε 23.2 λεπτά συμμετοχής (68 αγώνες) στην κανονική περίοδο, ενώ στα playoffs είχε 9.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής στην πορεία των Γουόριορς μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ