Ρίβερς για τον πατέρα του: «Ποιος είναι αυτός; Θα τον ψάξω στο google» (vid)

Ρίβερς για τον πατέρα του: «Ποιος είναι αυτός; Θα τον ψάξω στο google» (vid)

Ο Όστιν Ρίβερς των Χιούστον Ρόκετς, σε ερώτηση που του έγινε για τον πατέρα του Ντοκ, που είναι προπονητής στους Κλίπερς, απάντησε με χιούμορ.

Ο Όστιν Ρίβερς αγωνίζεται στους Χιούστον Ρόκετς και ο πατέρας του, Ντοκ Ρίβερς, είναι προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Σε ερώτηση που έγινε στον Όστιν σχετικά με τον πατέρα του, εκείνος απάντησε με χιούμορ και διάθεση να… τρολάρει τους δημοσιογράφους. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ποιος είναι αυτός;», με τον δημοσιογράφο να του λέει: «Ο προπονητής των Κλίπερς». Και ο Ρίβερς έδωσε την εξής επική απάντηση: «Δεν ξέρω, ποιος είναι αυτός; Δεν τον γνωρίζω, θα τον ψάξω μετά στο Google».

Στη συνέχεια, ο Ρίβερς αναφέρθηκε γενικότερα στους Λος Άντζελες Κλίπερς: «Εντάξει, είναι ταλαντούχα ομάδα, ένα πραγματικά καλό σύνολο. Θα είναι ωραίο να τους βλέπεις με τον Καουάι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έγινε thrash – talk αυτό το καλοκαίρι, νιώθει άνετα εκεί, όμως πρέπει να τους προσγειώσουμε λίγο. Σίγουρα έχουν απίθανη ομάδα».

Να σημειωθεί πως Κλίπερς και Ρόκετς αναμετρώνται μεταξύ τους στο Λος Άντζελες στην πρεμιέρα του NBA, το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (4/10, 08:00).

Δείτε εδώ το απόσπασμα με το επικό… τρολ του Ρίβερς στους δημοσιογράφους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ