Οι Ρόκετς άνοιξαν την αυλαία των φιλικών των ομάδων του ΝΒΑ για την σεζόν 2019/20 διαλύοντας με 140-71 τους Σανγκάη Σαρκς, με τον Χάρντεν να κάνει triple-double.
Το Χιούστον έκανε πάρτι από την αρχή, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 36-14 και το ημίχρονο με 77-34 και έφτασε… περπατώντας στη νίκη.
Ο Κλιντ Καπέλα με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ σε μόλις 15 λεπτά ξεχώρισε για το Χιούστον, με τους Κρις Κλέμονς και Τζέραλντ Γκριν να προσθέτουν από 21 πόντους και τον Τζέιμς Χάρντεν 10 πόντους, 12 ριμπάουντ και 17 ασίστ!
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν αγωνίστηκε, αφού έχει αποφασιστεί να απουσιάσει από τα πρώτα φιλικά στο πλαίσιο της αποθεραπείας του έπειτα από έναν καθαρισμό που έκανε στο γόνατο το καλοκαίρι.
Για τους ηττημένους, ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας είχε 27 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Τζέιμς Νάναλι 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά μόλις 4/23 σουτ.
Χαμός στα social media με το... τσαντάκι του Ποκουσέφσκι (pics)
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήρθε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο, όχι όμως για τα κατορθώματα του στο παρκέ, αλλά για το... τσαντάκι που φορούσε στη μέση του.
Με 53αρα του Τέιτουμ οι Σέλτικς, μεγάλες νίκες για Πέλικανς και Νάγκετς (vids)
Σε μια ματσάρα στη Βοστόνη, οι Σέλτικς νίκησαν με 145-136 τους Τίμπεργουλβς στην παράταση, με τον Τέιτουμ να σκοράρει 53 πόντους. Νίκες για Πέλικανς, Νάγκετς, δεν έφταναν οι 50 πόντοι του ΛαΒίν για τους Μπουλς.
Προελαύνουν οι Τζαζ, μεγάλες νίκες για Κλίπερς και Μπουλς (vids)
Οι Τζαζ νίκησαν και τους Μπλέιζερς με 122-103 και παρέμειναν στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας, ενώ με σπουδαίες νίκες προχώρησαν οι Μπουλς και οι Κλίπερς. Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς.
Βαριά ήττα για Θάντερ, διψήφιος και πάλι ο Ποκουσέφσκι (102-129, vid)
Οι Καβαλίερς νίκησαν εύκολα στην Οκλαχόμα τους Θάντερ με 129-102, με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι από την πλευρά του να έχει θετική παρουσία αλλά να είναι αρκετά άστοχος.