Χάρντεν και Γουέστμπρουκ ξανά συμπαίκτες μετά από 7 χρόνια (vid)

Χάρντεν και Γουέστμπρουκ ξανά συμπαίκτες μετά από 7 χρόνια (vid)

Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ, αγωνίστηκαν και πάλι σαν συμπαίκτες μετά από το 2012 στη φιλική ήττα των Ρόκετς επί των Ράπτορς με 134-129.

Οι Χάρντεν και Γουέστμπρουκ είναι δύο από τους καλύτερους περιφερειακούς του ΝΒΑ. Συμπαίκτες για μια τριετία (2009-2012) στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ήταν από τους κύριους λόγους που οι Θάντερ έφτασαν τότε μια ανάσα από το πρωτάθλημα.

Φέτος, 7 χρόνια μετά οι δύο παίκτες ξανασμίγουν στο Χιούστον και τους Ρόκετς, φιλοδοξώντας να κάνουν το ίδιο. Τα ξημερώματα στην αναμέτρηση για τη pre season μεταξύ των Ρουκετών και των πρωταθλητών Ράπτορς, οι δυο τους έπαιξαν για πρώτη φορά και πάλι μαζί.

Ο Χάρντεν ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας 34 πόντους με 11/14 σουτ και 7 ασίστ, την ώρα που ο Γουέστμπρουκ ήταν νευρικός και άστοχος στο πρώτο του ματς για τη νέα του ομάδα, έχοντας 13 πόντους με 4/10 σουτ (1/6 τρίποντα), στην ήττα των Ρόκετς από τους Ράπτορς με 134-129.

Κορυφαίος για τους νικητές ο «διπλός» Σιάκαμ (24π/11 ριμπ), ενώ πολύ καλοί στο πλευρό του στάθηκαν οι Βαν Φλιτ (16π), Ιμπάκα (18π) και Πάουελ (14π).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ