Κερ για Τραμπ: «Το τσίρκο θα συνεχίσει»

Κερ για Τραμπ: «Το τσίρκο θα συνεχίσει»

Η κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Στιβ Κερ με τον Γκρεγκ Πόποβιτς καλά κρατεί με τον προπονητή των Γουόριορς να απαντά στα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Κίνα έπειτα από ένα tweet του τζένεραλ μάνατζερ των Χιούστον Ρόκετς, με το οποίο υποστήριζε τις διαδηλώσεις που έγιναν στο Χονγκ Κονγκ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνεχιστεί η κόντρα που ήδη υπάρχει ανάμεσα στον Στιβ Κερ και τον Γκρεγκ Πόποβιτς απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο προπονητές των Γουόριορς και των Σπερς αντίστοιχα, στήριξαν τα όσα είχε πει ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, για το θέμα με την  Κίνα και ο πλανητάρχης βγήκε για να τους κατηγορήσει σε δηλώσεις του χαρακτηρίζοντας τον τεχνικό τρων «πολεμιστών» ως ένα «φοβισμένο παιδί».

Ο Κερ δεν το άφησε αναπάντητο αφού ρωτήθηκε μετά των αγώνα για την preseason με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τονίζοντας πως απλώς ήταν απλά το γυαλιστερό αντικείμενο της ημέρας και ότι συνεχώς θα υπάρξουν κι άλλα, ενώ ουσιαστικά χαρακτήρισε την συμπεριφορά του Τραμπ σαν «τσίρκο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Στιβ Κερ:

«Ήταν πραγματικά περίεργο. Αλλά κυρίως επειδή ήμουν εγώ… Τότε σταματάς και σκέφτεσαι, αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Αυτή είναι άλλη μια μέρα. Εγώ ήμουν το γυαλιστερό αντικείμενο χθες, υπήρχε και άλλο ένα σήμερα, θα υπάρχει και άλλο ένα αύριο. Και το τσίρκο θα συνεχίσει. Είναι παράξενο, αλλά συνέβη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ