Ο Ζάιον… προειδοποιεί, οι Πελεκάνοι «πετούν» από νίκη σε νίκη (vids)

Ο Ζάιον… προειδοποιεί, οι Πελεκάνοι «πετούν» από νίκη σε νίκη (vids)

Τρίτη σερί νίκη για τους Πέλικανς στην pre season, αυτή τη φορά επί των Τζαζ (128-127), με τον Ζάιον Γουίλιαμς να είναι και πάλι εξαιρετικός.

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς μπορεί να έχασαν τον Άντονι Ντέιβις και να έκαναν tanking προκειμένου να πάρουν τη καλύτερη δυνατή θέση στα draft του περασμένου καλοκαιριού, αλλά έως ώρας θα πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι για τις αποφάσεις τους.

Και αυτό γιατί βλέπουν το Νο.1 του draft και ένα από τα μεγαλύτερα prospects της Λίγκας, τον Ζάιον Γουίλιαμσον να είναι εξαιρετικός, τουλάχιστον στο στάδιο της pre season.

https://youtu.be/KSLsd6-UTXs

Ο νεαρός φόργουορντ οδήγησε τους Πέλικανς σε νίκη επί των Γιούτα Τζαζ με 128-127, έχοντας 26 πόντους (9/12 σουτ) και 5 ριμπάουντ, με τους Αλεξάντερ-Γουόκερ (22π, 4/5 τρίποντα) και Μπράντον Ίνγκραμ (18π/6 ριμπ) να είναι άξιοι συμπαραστάτες.

Από την άλλη οι Τζαζ είχα πολυφωνία στην επίθεση με επτά παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά μόνο οι Γκριν (20π με 8/9 σουτ), Κόνλεϊ (15π/7 ασίστ) και Γκομπέρ (15π/2 τάπες) κατάφεραν να ξεχωρήσουν. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο άστοχος Μίτσελ (10π με 4/11 σουτ).

https://youtu.be/naX15i-NKvY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ