Κλίπερς – Μάβερικς 87-102

Κλίπερς – Μάβερικς 87-102

Το δίδυμο Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις απέδειξε και κόντρα στους Κλίπερς πως θα είναι ένα από τα ενδιαφέροντα στο ΝΒΑ τη φετινή σεζόν, βοηθώντας τους Μάβερικς να νικήσουν με 102-87.

Οι Μάβερικς επιβλήθηκαν των Κλίπερς με 102-87 στην preseason, έχοντας κορυφαίους τους Κρίσταπς Πορζίνγκις – Λούκα Ντόντσιτς που τείνουν να γίνουν πριν την έναρξη της χρονιάς το πιο ενδιαφέρον δίδυμο του ΝΒΑ.

Από την πλευρά των Κλίπερς ο πρωταθλητής Κογουάι Λέοναρντ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις έχοντας 13 πόντους με 5/19 σουτ, ενώ αντίθετα έλαμψε ξανά το δίδυμο των Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Λετονός φόργουορντ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Σλοβένος γκαρντ πήρε ισάριθμα ριμπάουντ και πρόσθεσε 15 πόντους.

Όσον αφορά για τους γηπεδούχους Κλίπερς η απουσία του τραυματία Πολ Τζορτζ, αλλά και των Λου Γουίλιαμς και Πατ Μπέβερλι ήταν καθοριστική στην έκβαση του αγώνα.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, οι Μπουλς νίκησαν εύκολα την Ατλάντα με 111-93, ενώ οι Χιτ επιβλήθηκαν των Μάτζικ με 107-98 και οι Νάγκετς των Μπλέιζερς με 110-104.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ