Γιάννης: «Πισωγύρισμα ο τραυματισμός του Μπλέντσο»

Γιάννης: «Πισωγύρισμα ο τραυματισμός του Μπλέντσο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ετοιμότητα των Μιλγουόκι Μπακς ενόψει της εκκίνησης της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μπλέντσο.

Οι Μιλγουοκι Μπακς τα πήγαν αρκετά καλά στα φιλικά της preseason και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά ο κορυφαίος της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο «Greek Freak» μίλησε για την ετοιμότητα των συμπαικτών λέγοντας πως σύντομα θα βρίσκονται στο επιθυμητό σημείο.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του πόιντ γκαρντ των «ελαφιών», Έρικ Μπλέντσο, επισημαίνοντας πως είναι ένα πισωγύρισμα για όλους καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί όλοι μαζί στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο ως ομάδα. Προφανώς και ο τραυματισμός του Έρικ Μπλέντσο ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα για εμάς, γιατί θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας και να βελτιωνόμαστε διαρκώς.

Νομίζω όμως πως όλοι οι παίκτες μας ατομικά γίνονται καλύτεροι, ενώ και η ομάδα μας βελτιώνεται διαρκώς μέρα με την μέρα. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ