Τζόρνταν: «Σπουδαίος αλλά όχι Hall of Famer ο Κάρι» (vid)

Τζόρνταν: «Σπουδαίος αλλά όχι Hall of Famer ο Κάρι» (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν παραχώρησε συνέντευξη σε αμερικανικό δίκτυο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Στεφ Κάρι παρά την τεράστια αξία του δεν βρίσκεται σε επίπεδο Hall of Famer.

Η σεζόν στο NBA βρίσκεται προ των πυλών και όπως είναι λογικό είναι από τα κυρίαρχα θέματα στην αμερικανική αθλητική επικαιρότητα. Δηλώσεις, αναλύσεις και εκτιμήσεις δίνουν και παίρνουν με τους αναλυτές και τους παλαίμαχους της Λίγκας να έχουν την τιμητική τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το δίκτυο TNT, εξασφάλισε συνέντευξη με τον θρύλο του αθλήματος, Μάικλ Τζόρνταν. Ο Air Mike μίλησε για πολλά και διάφορα, όμως η ατάκα του για τον Στεφ Κάρι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο Κάρι θεωρείται μακράν του δεύτερου, ο καλύτερος εν ενεργεία σουτέρ τριών πόντων στο NBA και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών στη Λίγκα. Είναι επίσης ο ηγέτης τον Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, την πιο επιτυχημένης και θεαματικής ομάδας της τελευταίας 5ετίας.

Παρόλα αυτά ο Μάικλ Τζόρνταν, αν και αναγνωρίζει την αξία και το ταλέντο του, δεν τον θεωρεί ακόμα επιπέδου Hall of Fame, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή του λόγου του:

«Εγώ μπορώ να σου μιλήσω για τους σπουδαίους παίκτες με τους οποίους έπαιξα αντίπαλος. Αυτούς που έβλεπα κάθε βράδυ να βγαίνουν στο παρκέ και να κυριαρχούν. Ο Κάρι είναι ένα σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν είναι Hall of Famer ακόμη. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί με αυτό που είπα»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ