Αντετοκούνμπο: «Μείναμε ενωμένοι, νικάμε και χάνουμε μαζί» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Μείναμε ενωμένοι, νικάμε και χάνουμε μαζί» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες τους, μένοντας στην ανατροπή του δευτέρου ημιχρόνου και την εμφάνιση της ομάδας χωρίς αυτός στο τέλος, κόντρα στους Ρόκετς.

Οι Μπακς ξεκίνησαν με το.. δεξί την σεζόν παίρνοντας τη νίκη με 117-111 κόντρα στους φιλόδοξους Ρόκετς. Μια νίκη η οποία ήρθε πολύ δύσκολα αφού οι Μπακς χρειάστηκε να καλύψουν μια διαφορά 16 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπροστάρης για το Μιλγουόκι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που πέτυχε triple double και έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του. Μάλιστα τους είδε να τα καταφέρνουν εξαιρετικά και χωρίς αυτός όταν αποβλήθηκε με 6 φάουλ στο τελευταίο 5λεπτο της αναμέτρησης κόντρα στους Ρόκετς.

Το γεγονός αυτό αλλά και τη νοοτροπία όλης την ομάδας ήταν τα σημεία που τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά το ματς και την πρώτη νίκη της σεζόν:

«Η χημεία μας ήταν εξαιρετική και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτό. Το να είσαι στο -17 και να επιστρέφεις είναι φανταστικό. Παρότι δεν παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, κανένας δεν γκρίνιαξε, μείναμε ενωμένοι και κερδίσαμε. Τέτοιες νίκες σε κάνουν καλύτερο και εμείς γίναμε καλύτεροι.

Εγώ απλώς προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου. Ήμουν σκασμένος που ήμουν θεατής στα τελευταία πέντε λεπτά. Έκανα ένα ανόητο έκτο φάουλ και θα μπορούσα να το αποφύγω. Θα πρέπει να ελέγχω τον ενθουσιασμό μου. Πάντως τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά όταν αποβλήθηκα και κρατήσαμε τη νίκη».

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Τζέιμς Χάρντεν, εξαίροντας την αμυντική δουλειά των συμπαικτών του μετά από σχετική ερώτηση: «Ο Χάρντεν είναι από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα σουτ του και να τον στείλουμε μέσα στην ρακέτα. Ο Μάθιους, ο Μπλέντσο και ο Χιλ έκαναν φοβερή δουλειά πάνω του και είχε μια δύσκολη νύχτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ