Τρελό σενάριο: Μπόλντγουιν για Σικάγο Μπουλς!

Τρελό σενάριο: Μπόλντγουιν για Σικάγο Μπουλς!

Αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο φευγάτος Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι στη λίστα των Σικάγο Μπουλς. Ο Ολυμπιακός αποδεσμεύει τον 23χρονο γκαρντ για χάρη του Ρότσεστι.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος Αμερικανός αποκτήθηκε για να αποτελέσει το πρώτο βιολί στη θέση του πλέι μέικερ, ωστόσο σε καμία στιγμή της παρουσίας του στους Ερυθρόλευκους δεν κατάφερε να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο για τον οποίο τον προόριζε ο Ντέβιντ Μπλατ.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι ο Μπόλντγουιν είναι κακός παίκτης ή ότι δεν έχει ταλέντο. Το αντίθετο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, εξαιρετικός αθλητής, που όμως στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρόλο. Με αποτέλεσμα η απόδοσή του να είναι κάτω του αναμενόμενου. Και σε καμία περίπτωση αντίστοιχη της ποιότητάς του.

Το γεγονός, πάντως, ότι ο Μπόλντγουιν αποχωρεί από τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι θα μείνει χωρίς ομάδα. Το αντίθετο. Ηδη φαίνεται ότι ο ατζέντης του έχει φροντίσει για την επόμενη ημέρα. Η οποία είναι πιθανό να βρει τον 23χρονο γκαρντ να επιστρέφει στο ΝΒΑ. Και οπως όλα δείχνουν, στους Σικάγο Μπουλς!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «PippenAintEasy», ο 23χρονος άσος των «ερυθρολεύκων» έχει μπει σε μια λίστα παικτών που θα μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις στο σκοράρισμα για τους «ταύρους». Συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ σε Μέμφις Γκρίζλις και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο απόφοιτος του Βάντερμπιλτ έχει αγωνιστεί σε 56 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 3,1 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 10,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τέιλορ Ρότσεστι έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να αντικαταστήσει στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων τον Μπόλντγουιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ