Μπακς – Χόρνετς 109-104

Μπακς – Χόρνετς 109-104

Οι Μιλγουόκι Μπακς δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ηγετική εμφάνιση στο τέλος, οδήγησε τα ελάφια στη νίκη με 109-104.

Mε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσφέρει ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση φέτος, οι Μπακς πήραν ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά κόντρα στους Χόρνετς με 109-104.

Οι Μπακς συνάντησαν πολλές δυσκολίες στο ματς, με τους Χόρνετς να προηγούνται στο ημίχρονο με 7 πόντους (59-52) και στο τέλος της τρίτης περιόδου με 2 (85-83). Ο Κέμπα Ουόκερ ήταν τρομερός κι οδηγούσε την ομάδα της Σάρλοτ σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Όμως ο Έλληνας φόργουορντ είναι ο ηγέτης του Μιλγουόκι πλέον και το απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πήρε τις πιο κρίσιμες επιθέσεις, έβγαλε τις δυσκολότερες άμυνες κι ουσιαστικά ήταν αυτός που καθάρισε όταν τα ελάφια βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα ο Greek Freak πέτυχε 26 πόντους (8/17 διποντα, 1/3 τρίποντα, 7/8 βολες), πήρε 7 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ και είχε 1 κλέψιμο και μάλιστα πολύ κρίσιμο, μιας και ήταν στα τελευταία λεπτά, βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό όπου και σκόραρε.

Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μίντλετον με 28 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μπλέντσο με 24 πόντους και 10 ασίστ. Για τους ηττημένους, κορυφαίος ήταν ο Κέμπα Ουόκερ με 32 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=gnVT7t-Zbtk

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ