Ουόριορς – Λέικερς 113-106

Ουόριορς – Λέικερς 113-106

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς νίκησαν δύσκολα τους Λος Άντζελες Λέικερς με 113-106, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντουράντ.

Την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι Ουόριορς, οι οποίοι επικράτησαν των Λέικερς στο Oracle Arena με 113-106 κι ανέβηκαν στην πρώτη θέση της δυτικής Περιφέρειας.

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς προηγήθηκαν από το πρώτο μέρος με διψήφιες διαφορές και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +17 (61-44).

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέλαβαν δράση οι ρούκι των Λέικερς και με τον Κούζμα σε ρόλο οδηγού και τον Μπολ να σκοράρει από παντού, γύρισαν το παιχνίδι κι όχι μόνο αυτό, αλλά πέρασαν και μπροστά. Από εκεί και πέρα όμως ο Κέβιν Ντουράντ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με συνεχόμενα καλάθια και εύστοχες βολές οδήγησε τους Ουόριορς στη νίκη με 113-106.

Ο Ντουράντ ήταν κι ο κορυφαίος του ματς με 33 πόντους, 7 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ για τους Ουόριορς (αγωνίστηκαν χωρίς Κάρι και Πατσούλια) πολύ καλός ήταν και ο Μπελ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους μαχητικούς Λέικερς, ο Κούζμα ήταν τρομερός με 27 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Λόνζο Μπολ πέτυχε 22 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ