Πέλικανς – Γουόριορς 123-134

Πέλικανς – Γουόριορς 123-134

Οι Γουόριορς θύμισαν για λίγο την ομάδα που σάρωσε τα πάντα την προηγούμενη πενταετία και επικράτησαν των Πέλικανς με 134-123 εκτός έδρας σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν.

Οι Γουόριορς είδαν το καλοκαίρι να φεύγει ο Ντουράντ, αλλά κι οι Κάζινς, Λίβινγκστον και Ιγκουοντάλα και γνώριζαν ότι θα είχαν δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν. Η πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού του Κλέι Τόμπσον αλλά και το γεγονός ότι είναι μια νέα ομάδα αύξανε ακόμα περισσότερο τη πίεση.

Το ξεκίνημα ήταν κακό με τους παίκτες του Στιβ Κερ να έρχονται από δυο ήττες όμως στη Νέα Ορλεάνη θύμισαν Γουόριορς και καθάρισαν τους Πέλικανς με 134-123 πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη για φέτος.

Οι Γουόριορς επέστρεψαν στα βασικά και απλώς έδωσαν την μπάλα στους Στεφ Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν και ΝτιΆντζελο Ράσελ κι αυτοί με συνοπτικές διαδικασίες έφεραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Κάρι με 26 πόντους και 11 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ράσελ να προσθέτει 24 πόντους και 8 ασίστ, τον Λι 23 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Γκριν 16 πόντους, 17 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Για τους Πέλικανς, ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 27 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Τζάκσον Χέις 19 πόντους και ο Κέντρικ Γουίλιαμς 16 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=iF5ZKFpISZM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ