Καθάρισε ο Μίτσελ για τους Τζαζ, δύσκολες νίκες για Σίξερς, Πίστονς και Νάγκετς (vid)

Καθάρισε ο Μίτσελ για τους Τζαζ, δύσκολες νίκες για Σίξερς, Πίστονς και Νάγκετς (vid)

Οι Τζαζ πέτυχαν μια μεγάλη νίκη στο Φοίνιξ με τον Μίτσελ να ευστοχεί σε νεκρό σχεδόν χρόνο, ενώ με νίκες συνέχισαν Σίξερς, Πίστονς και Νάγκετς, με τους τελευταίους να είναι και αήττητοι.

Οι Τζαζ τα βρήκαν μπαστούνι στο Φοίνιξ κόντρα στους Σανς, όμως μετά από ένα σπουδαίο ματς και με ευρωπαϊκό σκορ, επικράτησαν με 96-95.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ που ευστόχησε σε 1/2 βολές με 4 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το τέλος του αγώνα.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 29 πόντους, με τον Μίτσελ να προσθέτει 25 πόντους και τον Ρούντι Γκομπέρ 15 πόντους και 18 ριμπάουντ. Για τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 21 πόντους, ο Κέλι Ούμπρε 18 πόντους και ο Τζεβόν Κάρτερ 15 πόντους.

Στην Ατλάντα οι Σίξερς συνάντησαν δυσκολίες, όμως εντέλει επιβλήθηκαν των Χοκς με 105-103 και παρέμειναν αήττητοι έχοντας πλέον ρεκόρ 3-0. Το παιχνίδι κρίθηκε με 2 βολές του Τζοέλ Εμπίντ, όμως οι Χοκς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο τέλος, αλλά το σουτ του Βινς Κάρτερ δεν βρήκε στόχο.

Ο Τζοέλ Εμπίντ με 36 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης των Σίξερς, με τον Τζος Ρίτσαρντσον να προσθέτει 14 πόντους και τους Τομπάιας Χάρις και Μπεν Σίμονς από 13 πόντους. Για τους Χοκς, ο Τρε Γιανγκ είχε 25 πόντους και 9 ασίστ, ο Τζον Κόλινς 18 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο ΝτιΆντρε Χάντερ 14 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Πίστονς από την πλευρά τους επικράτησαν με 96-94 στο θρίλερ κόντρα στους Πέισερς και ανέβηκαν στο 2-2. Στον αντίποδα η Ιντιάνα έπεσε στο 0-3. O Nτέρικ Ρόουζ ήταν άστοχος κόντρα στους Πέισερς, αλλά έβαλε το κρίσιμο lay up στο τέλος, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Ο Κρις Γουντ με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Αντρέ Ντράμοντ να ακολουθεί με 18 πόντους και 18 ριμπάουντ. Για τους Πέισερς, ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 21 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Γουόρεν 19 πόντους.

Τελειώνοντας οι Νάγκετς πέρασαν από το Σακραμέντο επικρατώντας των Κινγκς με 101-94, όμως δυσκολεύτηκαν αρκετά και παραλίγο να χάσουν το ματς στο τέλος. Τελικά όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να «κλέψουν» τη νίκη και να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή σεζόν με το Ντένβερ να παραμένει αήττητο.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Γκάρι Χάρις να προσθέτει 17 πόντους και τον Γουίλ Μπάρτον 13 πόντους. Ο Νίκολα Γιόκιτς έμεινε στους 9 πόντους με 4/15 σουτ και 13 ριμπάουντ. Για τους Κινγκς, ο Ρισόν Χολμς είχε 24 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο ΝτιΆρον Φοξ 20 πόντους και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα 12 πόντους.

Πίστονς-Πέισερς 96-94

Χοκς-Σίξερς 103-105

Σανς-Τζαζ 95-96

https://www.youtube.com/watch?v=d1jyu_e1QrE

Κινγκς-Νάγκετς 94-101

https://www.youtube.com/watch?v=h7CsfVLGDUU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ