Λέικερς – Γκρίζλις 120-91

Λέικερς – Γκρίζλις 120-91

Οι Λέικερς έκαναν... σκόνη τους Γκρίζλις στο LA επικρατώντας με 120-91, με τον Άντονι Ντέιβις να πραγματοποιεί ονειρική εμφάνιση.

Με τον Άντονι Ντέιβις να έχει 40 πόντους και 20 ριμπάουντ σε μόλις τρεις περιόδους, οι Λέικερς επικράτησαν των Γρκίζλις με 120-91 κάνοντας το τρία στα τρία μέσα στο σπίτι τους.

Ο «φρύδιας» ήταν απλά απίθανος στο Staples Center απόψε και τελείωσε το ματς με 40 πόντους με 7/17 σουτ, 26/27 βολές (ρεκόρ ομάδας), 20 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κοψίματα σε 31 λεπτά συμμετοχής!

Όπως καταλαβαίνει κανείς πήρε από το χέρι την ομάδα του LA και την οδήγησε σε μια άνετη και θεαματική νίκη, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στον κόσμο, κι όλα αυτά ενώ ήταν αμφίβολος μια μέρα πριν το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση δεν χωράει πολλά σχόλια, αφού το τελικό σκορ δείχνει τι έγινε, με τους Λέικερς και τον Ντέιβις να κάνουν ένα μοναδικό πάρτι…

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 23 πόντους ακολούθησε σε απόδοση τον Ντέιβις, με τον τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ να προσθέτει 13 πόντους και τον Έιβερι Μπράντλεϊ να έχει 12 πόντους. Για τους Γκρίζλις, ο Ζα Μοράντ είχε 16 πόντους, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας 14 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Γκρέισον Άλεν 13 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=ueaP0UbsNJI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ