Εγκαινιάστηκε η οδός «Νοβίτσκι» στο Ντάλας (vid)

Εγκαινιάστηκε η οδός «Νοβίτσκι» στο Ντάλας (vid)

O Ντιρκ Νοβίτσκι τιμήθηκε από την πόλη και την ομάδα του Ντάλας, καθώς πλέον και τυπικά η Olive Street στην Αμερική φέρει το όνομά του, στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έφερε στο Ντάλας το μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας του,  δεν άλλαξε ποτέ ομάδα και θα αποτελεί για πάντα ένα «θρύλο» για το κλαμπ της δυτικής περιφέρειας.

Η πόλη, όπως ήταν εδώ και καιρό γνωστό, σε ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης αποφάσισε να μετονομάσει την Olive Street (μία από τις κεντρικές οδούς κοντά στο γήπεδο των Μάβς) σε «Nowitzki Way», ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια.

Ο πρωταθλητής και MVP των τελικών του 2011, εγκαινίασε την νέα πινακίδα, κάτω από έντονες επευφημίες, τόσο από τους φιλάθλους των Μάβερικς, όσο και από τους τωρινούς παίκτες των Τεξανών.

Πλέον αναμένεται και το άγαλμα που του «έταξε» ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, στο τελευταίο του παιχνίδι στο American Airlines Center.

«Έχει δει κάποια αγάλματα αθλητών που δεν του άρεσαν και θέλει να γίνει καλή δουλειά. Θα χρειαστεί χρόνος, ήδη έχω μιλήσει με κάποιους καλλιτέχνες και θα το προχωρήσουμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Ντάλας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ