Λέοναρντ: «Οι σχέσεις μου με τον Πόποβιτς είναι σχεδόν… καλές»

Λέοναρντ: «Οι σχέσεις μου με τον Πόποβιτς είναι σχεδόν… καλές»

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε για τη σχέση του με τον πρώην προπονητή του, Γκρεγκ Πόποβιτς, τονίζοντας πως είναι σχεδόν... καλές.

Πριν περίπου έναν χρόνο ο Καουάι Λέοναρντ «τάραξε» τα νερά του ΝΒΑ ζητώντας ανταλλαγή από τους Σαν Αντόνιο Σπερς καθώς υποστήριζε ότι δεν χειρίστηκαν σωστά τον τραυματισμό του.

Όταν έγινε η ανταλλαγή με τους Τορόντο Ράπτορς και επέστρεψε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο οι οπαδοί των «σπιρουνιών» τον αποδοκίμασαν έντονα, όμως εκείνος είχε μια πολύ θερμή αγκαλιά με τον προπονητή των Τεξανών και μέντορα του, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/11) οι Σπερς ταξίδεψαν στον Λος Άντζελες για να αντιμετωπίσουν τους Κλίπερς του Λέοναρντ και εκεί οι δύο άνδρες συναντήθηκαν έχοντας ακόμη μία όμορφη στιγμή.

Ο 28χρονος φόργουορντ κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του με τον έμπειρο κόουτς και τόνισε πως οι είναι σχεδόν… καλή, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι παραπάνω επί του θέματος.

Όσα είπε ο Καουάι Λέοναρντ για τον Γκρεγκ Πόποβιτς:

«Η σχέση μου με τον Γκρεγκ Πόποβιτς είναι αρκετά καλή, σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος της. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να μπορείς να αγωνίζεσαι κόντρα σε έναν εξαιρετικό προπονητή αλλά και σε παλιούς σου συμπαίκτες. Ήταν πραγματικά απολαυστικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ