ΛεΜπρον: «Έχω βρει τον εαυτό μου»

ΛεΜπρον: «Έχω βρει τον εαυτό μου»

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε για τη νίκη των Λέικερς αλλά και για τη νέα σπουδαία εμφάνιση του, τονίζοντας ότι έχει βρει τον εαυτό του.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σπερς και τόνισε ότι αυτό οφείλεται στο ότι παίζει χωρίς τραυματισμούς και έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Ακόμα ο Βασιλιάς μίλησε για τη δουλειά που έκανε το καλοκαίρι, ενώ μίλησε και για την πρόκληση με τον Άντονι Ντέιβις και τον κόουτς Βόγκελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζω χωρίς τραυματισμούς. Δεν είμαι τραυματίας. Έχω επιστρέψει σε καλή κατάσταση. Η ταχύτητα μου έχει επιστρέψει, η δύναμη μου το ίδιο. Παίζοντας με τραυματισμό πέρυσι, ακόμα και όταν επέστρεψα, είχα πρόβλημα, ήταν δύσκολο να κινούμαι όπως το κάνω τώρα, κυρίως αμυντικά. Εγώ απλά παίρνω την πρόκληση. Λατρεύω να με προκαλούν. Ο κόουτς Βόγκελ με προκάλεσε, ο AD με προκάλεσε, εγώ ο ίδιος προκαλώ τον εαυτό μου».

Και συνέχισε ο «Βασιλιάς»: «Έκανα πολλή δουλειά στην διακοπή να βρω όλα εκείνα τα στοιχεία που είχα χάσει, την ισορροπία μου, την ταχύτητα μου, τον χρόνο αντίδρασης μου. Το μυαλό μου πάντα εκεί ήταν. Αυτό μετράει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ