Γουόριορς – Μπλέιζερς 127-118

Γουόριορς – Μπλέιζερς 127-118

Οι Γουόριορς μπορεί να αγωνίστηκαν χωρίς τους Κάρι, Τόμπσον, Γκριν και Ράσελ, όμως έδειξαν ότι παραμένουν μια σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, επικρατώντας των Μπλέιζερς με 127-118

Οι Γουόριορς των σημαντικών απουσιών (Κάρι, Τόμπσον, Γκριν, Ράσελ) απέδειξαν ότι δεν τα παρατάνε ποτέ και με πρωταγωνιστή τον εντυπωσιακό Πασκάλ (36 πόντοι, 13 ριμπάουντ), επικράτησαν των Μπλέιζερς με 127-118.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Όκλαντ για… τουρισμό, αφού θεώρησαν ότι λόγω των απουσιών θα έχουν εύκολο βράδυ και φυσικά το πλήρωσαν. Οι Γουόριορς ήταν ψυχωμένοι, είδαν τον ρούκι Πασκάλ να οργιάζει και το Γκόλντεν Στέιρ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με το Πόρτλαντ να μην παίρνει ποτέ μια σημαντική διαφορά, ενώ από την άλλη οι πολεμιστές με΄ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο πέρασαν μπροστά κι έκτοτε δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα.

Ο ρούκι Έρικ Πασκάλ με 36 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης των Γουόριορς, με τον επίσης ρούκι Κάι Μπάουμαν να προσθέτει 19 πόντους και 8 ασίστ και τον Ντάμιον Λι 16 πόντους. Για τους Μπλέιζερς, ο Ντάμιεν Λίλαρντ είχε 39 πόντους, ο Χασάν Γουάιτσαϊντ 22 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 14 πόντους (αλλά με 6/16 σουτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ