Καβαλίερς – Σέλτικς 113-119

Καβαλίερς – Σέλτικς 113-119

Οι Σέλτικς πέρασαν από το Κλίβελαντ, καθώς επιβλήθηκαν των Καβαλίερς με 119-113, με τον Γκόρντον Χέιγουορντ να κάνει όργια, στην κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του.

Με τον Γκόρντον Χέιγουορντ να θυμίζει τις εποχές των Τζαζ (και ακόμα καλύτερα) και να πραγματοποιεί μια εμφάνιση βγαλμένη για βραβείο MVP, οι Σέλτικς επιβλήθηκαν με 119-113 των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ.

Η ομάδα της Βοστώνης ήταν καλύτερη καθ’όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι στους Καβς που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα του Μπραντ Στίβενς, όμως αν δεν ήταν ο Χέιγουορντ τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τους Κέλτες, με τον Αμερικανό φόργουορντ να μη χάνει δίποντο στο ματς και να έχει χάσει μόλις τρία σουτ πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων.

Ο Χέιγουορντ ήταν συγκλονιστικός, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 39 πόντους (ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας του), έχοντας 16/16 δίποντα (!), 1/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ στην αναμφίβολα κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του.

Πολύ καλός σε ακόμα ένα παιχνίδι για τους Κέλτες ήταν και ο Κέμπα Γουόκερ με 25 πόντους, με τον Τζέισον Τέιτουμ να προσθέτει 18 πόντους. Για τους Καβαλίερς, ο Κόλιν Σέξτον είχε 21 πόντους (με 6/15 σουτ), ο Τρίσταν Τόμπσον 19 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Κέβιν Λαβ 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=7sfRL6jJgZk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ