Λέικερς – Μπλέιζερς 92-95

Λέικερς – Μπλέιζερς 92-95

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς πέρασαν από το Λος Άντζελες επικρατώντας των Λέικερς με 95-92, παρά την απουσία του Νταμιάν Λίλαρντ.

Ο Νταμιάν Λίλαρντ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση των Μπλέιζερς με τους Λέικερς στο Staples Center, όμως η ομάδα του πήρε τη νίκη με 95-92 και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της δυτικής Περιφέρειας.

Το Πόρτλαντ με τη νίκη αυτή έφτασε τις 17 νίκες σε 33 παιχνίδια, ενώ από την άλλη οι λιμνάνθρωποι έπεσαν στο 11-20. Το παιχνίδι δεν ήταν εντυπωσιακό, ήταν όμως αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα το ματς και να προηγούνται με 24-17 στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο 12λεπτο και πάλι οι Λέικερς ήταν καλύτεροι όμως με ένα μικρό ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά της περιόδου οι Μπλέιζερς πήγαν στα αποδυτήρια στο -5 (49-44).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως η ομάδα του Πόρτλαντ μπήκε πιο δυνατά, έφερε το ματς στα μέτρα της και στη συνέχεια και στο τέταρτο 12λεπτο ήταν πιο ψύχραιμη και με κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος κατάφερε να αποδράσει από το Λος Άντζελες.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χάρκλες με 22 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν κι ο Ναπιέρ με 21 και ο ΜακΚόλουμ με 17. Για τους Λέικερς, κορυφαίος ήταν πάλι ο Κούζμα με 18 πόντους, όσους πέτυχε και ο Κλάρκσον, ενώ 16 είχε ο Ράντλ.

https://www.youtube.com/watch?v=I6a1NHyPywY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ