Κλίπερς – Ράπτορς 98-88

Κλίπερς – Ράπτορς 98-88

Οι Κλίπερς συνάντησαν αρκετές δυσκολίες απέναντι στους Ράπτορς, ο Λέοναρντ ήταν καλά κλεισμένος, παρόλα αυτά βρήκαν λύσεις στο φινάλε και νίκησαν με 98-88 τους πρωταθλητές.

Στο ντέρμπι της βραδιάς στο NBA, οι Κλίπερς επικράτησαν με 98-88 των πρωταθλητών Τορόντο Ράπτορς (7-3), με τον Καουάι Λέοναρντ να αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία κατέκτησε τον περσινό τίτλο.

Οι Ράπτορς αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους Λάουρι και Ιμπάκα έβαλαν δύσκολα στην παρέα του Λέοναρντ, με αποτέλεσμα να τα βρουν σκούρα και να επιβληθούν με το ζόρι.

Απλά η ομάδα του LA είχε περισσότερες λύσεις, αν και ο Λέοναρντ δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, αγγίζοντας αρνητικό quadruple-double.

Ο Λου Γουίλιαμς με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μόντρεζλ Χάρελ να προσθέτει 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, σε ένα βράδυ που ο Λέοναρντ έμεινε στους 12 πόντους με 2/11 σουτ, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 9 λάθη σε 35 λεπτά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Για τους Ράπτορς, ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 16 πόντους (αλλά με 6/17 σουτ), 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Νόρμαν Πάουελ 15 πόντους και ο Φρεντ ΒανΒλίτ 14 πόντους, αλλά με 6/20 σουτ και 8 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=VPFQpoKD3ws&feature=emb_logo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ