Κάρι: «Θα επιστρέψω την άνοιξη»

Στις αρχές της άνοιξης υπολογίζει την επιστροφή του στα παρκέ ο Στεφ Κάρι, όπως δήλωσε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως θα χρειαστεί να κάνει και δεύτερη επέμβαση.


Κάρι: «Θα επιστρέψω την άνοιξη» | to10.gr

Μπορεί το διάστημα απουσίας του να υπολογιζόταν αρχικά στους 3 μήνες, αλλά όπως φαίνεται ο τραυματισμός στο αριστερό του χέρι είναι σοβαρότερος κι έτσι θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση.

Ο λόγος φυσικά για τον Στεφ Κάρι, ο οποίος με τη δεύτερη επέμβαση δεν θα αγωνιστεί πριν τις αρχές της άνοιξης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα περιμένω να παίξω. Δεν ξέρω πότε. Μάλλον στις αρχές της άνοιξης. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας. Δεν έχω ξανασπάσει κάτι και δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω τραυματισμό στο χέρι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι δεν έχει χαθεί η σεζόν».

Σχετικά με την δεύτερη εγχείριση στην οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί: «Ως μέρος της αποθεραπείας πρέπει να υποβληθώ σε δεύτερη εγχείριση στις αρχές Δεκεμβρίου και να αφαιρέσω κάποια καρφιά που έβαλαν.Οπότε θα υπάρχει πρήξιμο, το οποίο και θα αποτελέσει προτεραιότητα στην συνέχεια της αποθεραπείας, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσω πλήρη κινητικότητα γρήγορα. Θα ταξιδεύω με την ομάδα και θα προοδεύω, κάνοντας πράγματα στο παρκέ και στα βάρη, ό,τι χρειάζεται τέλος πάντων και θα βρίσκομαι κοντά στην ομάδα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η Ιβάνκα Τραμπ όπως δεν την έχετε ξαναδεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο