Ο Ντέιβιντ Μπλατ υποψήφιος για τους Νιου Γιορκς Νικς

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υποψήφιος για τους Νιου Γιορκς Νικς

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπλατ, βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Φίζντεϊλ στους Νιου Γιορκς Νικς

Ο ίδιος είπε ότι σκέφτεται -λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει- ακόμα και να εγκαταλείψει τους πάγκους. Την ίδια στιγμή, όμως, στις ΗΠΑ το όνομά του συζητιέται, προκειμένου για τη θέση του προπονητή στους Νιου Γιορκς. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι μέλος μιας… πεντάδας υποψηφίων, για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Ντέιβιντ Φίζντεϊλ και να αναλάβουν τις τύχες των Νικς.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολύ καλό όνομα, καθώς έχει διαγράψει τη δική του διαδρομή στο ΝΒΑ (Καβαλίερς). Οι Αμερικανοί σημειώνουν ότι πάσχει επίσης από σκλήρυνση κατά πλάκας, μια διάγνωση που αποκάλυψε πρόσφατα, οπότε ίσως δεν θέλει να προπονηθεί πια, αλλά υπερτονίζουν την καλή σχέση που έχει με τον Στιβ Μιλς. Αν νιώσει ότι μπορεί να το κάνει, δεν αποκλείεται να βρει… εισιτήριο επιστροφής για το ΝΒΑ.

Βεβαίως δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Ο Τζεφ Βαν Γκάντι, ο Τομ Τίμποντο, ο Μαρκ Τζάκσον και ο Ντέιβ Γιόργκερ είναι συνυποψήφιοι, γεγονός που δείχνει ότι η λίστα δεν είναι ιδιαιτέρως μεγάλη, άρα οι πιθανότητες του Μπλατ δεν είναι μικρές. Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι είναι μάλλον πιο συμβατοί, η επιλογή τους εμπεριέχει μικρότερο ρίσκο, αλλά κι ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού έχει τύχη.

Ερώτημα παραμένει κατά πόσο μπορεί να αντέξει οργανικά τόσο σκληρή δουλειά, γιατί το να κοουτσάρεις ομάδα του ΝΒΑ δεν είναι απλή υπόθεση. Από την άλλη, ο Μπλατ δεν είναι συνηθισμένος τύπος, δεν το βάζει εύκολα κάτω, είναι αγωνιστής και το σημαντικότερο: πλέον δεν προσπαθεί ορμώμενος από τον προσωπικό του εγωισμό, αλλά γνωρίζει ότι αποτελεί παράδειγμα για ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ