Σέλτικς – Γουίζαρντς 140-133

Σέλτικς – Γουίζαρντς 140-133

Οι Σέλτικς επιβλήθηκαν των Γουίζαρντς στη Βοστώνη με 140-133 και συνέχισαν να εντυπωσιάζουν, σε ένα παιχνίδι όπου οι άμυνες δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά.

Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες δεν λειτούργησαν καλά και που το κοινό ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω, οι Σέλτικς επιβλήθηκαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 140-133 των Γουίζαρντς και διατήρησαν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι τη συγκεκριμένη περίοδο μετράει 9 συνεχόμενες νίκες και είναι στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας δείχνοντας πως φέτος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για τρεις περιόδους και γενικά οι Κέλτες δεν ξέφυγαν πολύ, όμως τελικά έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη παρά το τελικό σκορ.

Ο Γουόκερ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τέιτουμ να προσθέτει 23 πόντους και τον Μπράουν 22 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπιλ ήταν τρομερός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 44 πόντους, με τον Χατσιμούρα να προσθέτει 21 πόντους και τον Τόμας 18 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ