Καντέρ: «Στην Τουρκία υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες με τα μωρά τους στη φυλακή»

Καντέρ: «Στην Τουρκία υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες με τα μωρά τους στη φυλακή»

Ο Ενές Καντέρ απασφάλισε για ακόμη μια φορά κατά της Τουρκίας και του Ταγίπ Ερντογάν, προχωρώντας σε μερικές απίστευτες αποκαλύψεις.

Ο Ενές Καντέρ τάχθηκε για ακόμη μια φορά κατά του Ταγίπ Ερντογάν και τόνισε πως θέλει να είναι η φωνή του αθώων ανθρώπων, ενώ αποκάλυψε πως 17000 γυναίκες βρίσκονται στη φυλακή με τα μωρά τους.

Ο Τούρκος σέντερ πραγματικά σοκάρει με όσα λέει κατά της Τουρκίας και του προέδρου της, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταχείριση που λαμβάνουν τα συγγενικά του πρόσωπα στη γειτονική χώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Moυ λένε να βουλώσω το στόμα μου, να βγάλω απλά τα λεφτά μου και να έχω μια ευτυχισμένη ζωή. Με ρωτάνε γιατί να μιλάω για αυτά τα θέματα. Όταν θίγεις αυτά τα προβλήματα ποτέ δεν θα πάρεις μεγάλα συμβόλαια και σημαντικές συμφωνίες. Αυτό επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν μπορεί να βρει δουλειά. Είναι μεγαλύτερο από μένα, από το μπάσκετ, από το ΝΒΑ. Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι τραγωδία.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές και υποφέρουν. Υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνω tweet για αυτό, πάντα παίρνει μεγάλη έκταση. Μπορώ να είμαι η φωνή αθώων ανθρώπων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες στη φυλακή. Υπάρχουν πάνω από 1000 μωρά που μεγαλώνουν στις φυλακές μαζί με τις μητέρες τους. Για εμένα είναι σημαντικό. Με επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μου. Αλλά πρέπει να στηρίξω όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ