Ο «τριπλός» Αντετοκούνμπο και το ρεκόρ καριέρας κόντρα στο Πόρτλαντ (vid)

Ο «τριπλός» Αντετοκούνμπο και το ρεκόρ καριέρας κόντρα στο Πόρτλαντ (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να ήταν άστοχος στη νίκη των Μπακς επί των Μπλέιζερς, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κάνει triple-double αλλά και νέο ρεκόρ καριέρας στις ασίστ.

Οι Μπακς νίκησαν τους Μπλέιζερς με 137-129, σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα στο παρκέ και ήταν και πάλι ο κορυφαίος στην αναμέτρηση.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δυσκολεύτηκε να σκοράρει πολύ, όμως κατάφερε να πετύχει το δεύτερο φετινό triple-double του, έκανε παράλληλα ρεκόρ καριέρας στις ασίστ και μία επίδοση που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των ελαφιών!

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους με 8/20 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 5/10 βολές, 19 ριμπάουντ, 15 ασίστ (ρεκόρ καριέρας), 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Όμως ο Γιάννης κατάφερε να γίνει και ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που ολοκλήρωσε έναν αγώνα με +20 πόντους, +15 ριμπάουντ και +15 ασίστ, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, ξεπέρασε τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ και έγινε ο 7ος πασέρ στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Δείτε την εμφάνιση του Γιάνναρου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ