Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς βάζει 11/11 τρίποντα σε προπόνηση των Κινγκς

Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς βάζει 11/11 τρίποντα σε προπόνηση των Κινγκς

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, με τεράστια παρουσία στο NBA, βρέθηκε στην προπόνηση των Κινγκς και ευστόχησε σε 11 συνεχόμενα τρίποντα, δείχνοντας ότι η τέχνη του σουτ δεν έχει ξεχαστεί.

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έπαιξε για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα το 2011. Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, όμως ο Σέρβος μπόμπερ το έχει ακόμα κάτι που απέδειξε και σε προπόνηση των Σακραμέντο Κινγκς.

Παρότι φορούσε πολιτικά, ο «Πέτζα», η κάμερα «τον έπιασε» να ευστοχεί σε 11 συνεχόμενα σουτ τριών πόντων που επιχείρησε, αφήνοντας τον Νεμάνια Μπιέλιτσα με το στόμα ανοιχτό.

Ο 42χρονος Στογιάκοβιτς είναι πλέον παράγοντας στην ομάδα του Σακραμέντο, παρακολουθεί τις προπονήσεις και συχνά-πυκνά μπαίνει στο παρκέ για να δείξει στους νεαρούς αθλητές του οργανισμού την τέχνη του περιφερειακού σουτ.

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα τον παρακολουθούσε κοιτάζοντας τα πόδια του, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς του έδινε πάσες κι ο Πέτζα απλά έβαζε το ένα σουτ μετά από το άλλο.

Να θυμίσουμε ότι ο Στογιάκοβιτς ο άλλοτε NBAερ πριν περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τίμησε για πέντε χρόνια (1993-1998) τα μέρη μας, με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Δείτε το κρεσέντο του Πέτζα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ