Σπερς – Λέικερς 104-114

Σπερς – Λέικερς 104-114

Οι Λέικερς «καθαρίζουν» όποιον βρουν στον δρόμο τους, με τους Σπερς να είναι το τελευταίο θύμα του ΛεΜπρόν και της παρέας του που επικράτησαν με 114-104 στο Σαν Αντόνιο.

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να σημειώνει ακόμα ένα double-double με 30αρα και να έχει πολλούς και άξιους συμπαραστάτες, οι Λέικερς πέρασαν και από το Σαν Αντόνιο, επικρατώντας με 114-104 των Σπερς.

Οι Λιμνάνθρωποι βλέπουν να έχει δέσει το δίδυμο των σταρ, ΛεΜπρόν και Ντέιβις, το supporting cast είναι πολύ καλό και έτσι έφτασαν τις 8 σερί νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 15-2 και παραμένοντας μόνη πρώτοι στην κορυφή του ΝΒΑ.

Οι Λέικερς απλά δεν πιανόντουσαν στο Σαν Αντόνιο κόντρα στους Σπερς που δεν είναι όπως παλιά και με τον ΛεΜπρόν οδηγό πέτυχαν ακόμα μια νίκη και μάλιστα σχετικά άνετη σε μια πολύ δύσκολη παραδοσιακά έδρα.

Ο Τζέιμς με 33 πόντους και 14 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Άντονι Ντέιβις να προσθέτει 19 πόντους και 16 ριμπάουντ και τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ 14 πόντους. Για τους Σπερς, που πλέον έχουν ρεκόρ 6-12, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ είχε 30 πόντους, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν 24 πόντους και ο Μπριν Φορμπς 13 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=HzX4BfGGTo0&feature=emb_logo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ