Μπρούκλιν Νετς – Μπόστον Σέλτικς 112-107

Μπρούκλιν Νετς – Μπόστον Σέλτικς 112-107

Με τον Σπένσερ Ντινγουίντι να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, καθώς ο Κάιρι Ίρβινγκ απουσίαζε, οι Νετς επιβλήθηκαν των Σέλτικς με 112-107.

Οι Νετς προ ημερών ηττήθηκαν στη Βοστώνη, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση πήραν τη ρεβάνς καθώς με μπροστάρη τον Σπένσερ Ντινγουίντι επικράτησαν των «Κελτών» με 112-107.

Οι Σέλτικς έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέφουν κάθε φόρα που οι Νετς έπαιρναν μια διαφορά, ωστόσο πέρασαν μία φορά μόνο μπροστά στο δεύτερο δωδεκάλεπτο. Οι Νετς ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και πήραν από νωρίς μία διαφορά, ωστόσο οι Σέλτικς βρήκαν τρόπο να κλείσουν την ψαλίδα και το ημίχρονο έκλεισε με διαφορά τριών πόντων υπέρ των Νετς 58-55.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η ομάδα του Μπρούκλιν πήρε μία διαφορά, αλλά η Βοστώνηβρήκε και πάλι τις απαντήσεις, με το τρίτο δωδεκάλεπτο να κλείνει με σκορ 87-81. Στην τελευταία περίοδο είδαμε ξανά το ίδιο έργο, όμως η αντεπίθεση των «Κελτών» δεν κατάφερε να τους δώσει τη νίκη.

Ο Ντινγουίντι  με 32 και 11 ασίστ ήταν ο καλύτερος των Νετς, οι οποίοι είχαν λόλους τους βασικούς τους με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Τέιτουμ με 26 πόντους ήταν αυτός που προσπάθησε περισσότερο για τη Βοστώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ