Αντετοκούνμπο: «Έχω μάθει να είμαι ευγνώμων με ό,τι έχω» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Έχω μάθει να είμαι ευγνώμων με ό,τι έχω» (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τα συναισθήματα του με ένα εδάφιο από την επιστολή του Απόστολου Παύλου προς τους Φιλιππησίους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί και τη φετινή σεζόν ονειρικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Μπακς, με την ομάδα του Μιλγουόκι μάλιστα να προελαύνει στην Ανατολική Περιφέρεια.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνεχίζει να γράφει ιστορία και να μεγαλώνει τον μύθο του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τα επιτεύγματα του, οδηγώντας τους Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ.

Έτσι, ο Greek Freak μέσα από το instagram του, αποφάσισε να εκφράσει όσα νιώθει με ένα εδάφιο από την επιστολή του Απόστολου Παύλου. Η Επιστολή προς Φιλιππησίους είναι ένα από τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης, γραμμένη από τον απόστολο Παύλο και ο Αντετοκούνμπο επέλεξε το συγκεκριμένο απόσπασμα για να εκφραστεί.

«Έχω μάθει να είμαι ευγνώμων με ό,τι έχω. Ξέρω πως να ζω με σχεδόν τίποτα ή με τα πάντα. Έχω μάθει το μυστικό να επιβιώνω σε κάθε κατάσταση, είτε έχω γεμάτο στομάχι ή άδειο, με πολλά ή λίγα. Μπορώ να κάνω τα πάντα μέσα από τον Χριστό, που μου δίνει δύναμη».

Δείτε την ανάρτηση του:

https://www.instagram.com/p/B5mOa5iljx7/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ