Φήμες για Κρόφορντ και Πολ στους Μπακς!

Φήμες για Κρόφορντ και Πολ στους Μπακς!

Το Μιλγουόκι είναι σε τροχιά δαχτυλιδιού, διατηρεί το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ και οι φήμες περί ενίσχυσης όλο και πληθαίνουν για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτήν την στιγμή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριαρχεί στο ΝΒΑ, με τους Μιλγουόκι Μπακς να είναι στο 18-3 στην κανονική διάρκεια, περνώντας το ένα εμπόδιο μετά το άλλο με ιδιαίτερη άνεση.
Τα Ελάφια όμως είναι ακόμα πιο… πεινασμένα. Πραγματοποιώντας πορεία δαχτυλιδιού, η ομάδα του «Greek Freak», αρχίζει και εμπλέκεται σε σενάρια για απόκτηση σταρ που θα πλαισιώσουν ιδανικά τον MVP της περσινής σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Δύο είναι τα ονόματα που ακούγονται όλο και εντονότερα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτά του Τζαμάλ Κρόφορντ και του Κρις Πολ!

Σύμφωνα λοιπόν με τον Brandon Robinson του Heavy.com ο Κρόφορντ είναι στο ραντάρ των Μπακς (αλλά και των Ράπτορς), με τις συζητήσεις πάντως προσωρινά να έχουν σταματήσει.

Ο Κρόφορντ, ο οποίος διανύει τον 20ο του χρόνο στο ΝΒΑ, την προηγούμενη σεζόν είχε 7,9 πόντους και 3,6 ασίστ ανά παιχνίδι με τους Σανς και διαθέτει την εμπειρία για να είναι ένας χρήσιμος ρολίστας στο ροτέισον του Μπάντελχόζερ.

Τι συμβαίνει όμως με τον Πολ, ο οποίος είναι ικανός, εάν γίνει κάτοικος του Γουινσκόνσιν, να ανεβάσει επίπεδο τους Μπακς; Σύμφωνα με τον Μπράιαν Σάμπσον του Φορμπς, το Μιλγουόκι εύκολα θα μπορούσε να κοιτάξει την περίπτωσή του.

Στο παρκέ θα ταίριαζε τέλεια μαζί με τον Γιάννη παρά την προχωρημένη μπασκετική του ηλικία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, με την φανέλα των Θάντερ, ο Πολ έχει 15,7 πόντους κατά μέσο όρο, 4,2 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ, έχοντας 46,5% στα σουτ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ