Πολ: «Πλέον δεν μιλάμε με τον Χάρντεν»

Πολ: «Πλέον δεν μιλάμε με τον Χάρντεν»

Ο Κρις Πολ σε δηλώσεις του μίλησε για τη σχέση του με τον πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμς Χάρντεν, τονίζοντας πως πλέον δεν μιλάνε.

Την περσινή σεζόν οι Χιούστον Ρόκετς, αν και είχαν πολλές προσδοκίες, δεν κατάφεραν να κάνουν το πολυπόθητο βήμα παραπάνω στα play-offs του ΝΒΑ με αποτέλεσμα να προκύψει γκρίνια στα ενδότερα της ομάδας.

Οι Αμερικανοί έγραφαν πως οι σχέσεις του Κρις Πολ με τον σταρ του Χιούστον, Τζέιμς Χάρντεν, δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ζήτησε ανταλλαγή από τους Θάντερ και έτσι οι Ρόκετς μπήκαν στο παιχνίδι δίνοντας τον Πολ, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να… χωρίσει με τον «μούσια».

Πλέον ο Πολ βρίσκεται στην Οκλαχόμα και παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Undefeated», ερωτώμενος για τη σχέση του πλέον με τον Χάρντεν.

Ο «CP3» δεν κρύφτηκε και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον σούπερ σταρ του Χιούστον, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Πολ:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μιλήσει από τη μέρα που έφυγα από το Χιούστον. Έτσι είναι η ζωή όμως και αυτά συμβαίνουν. Το μόνο που εύχομαι για εκείνον, είναι να του πάνε όλα καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ