Μπακς – Μπουλς 106-115

Μπακς – Μπουλς 106-115

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες από τους Σικάγο Μπουλς με 115-105, παρά την μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση κόντρα στους Μπουλς, όμως δεν ήταν αρκετός καθώς το Μιλγούόκι ηττήθηκε στην έδρα τους με 115-106.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν εξαρχής ντέρμπι οι Μπουλς κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το Μιλγούοκι, χάρη στην ευστοχία τους στην τελευταία περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 1ο δωδεκάλεπτο ο Γιάννης είχε 12 πόντους χωρίς να αστοχήσει σε σουτ.

Παρά το γεγονός πως ο Greek Freak ήταν ασταμάτητος και σημείωσε 28 πόντους δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη κι έτσι έχει πλέον ρεκόρ 17-15. Από την άλλοι οι ταύροι βελτίωσαν το ρεκόρ του σε 11-22, αλλά ακόμα βρίσκονται μακριά από τα Playoff.

Πρώτος σκόρερ των ελαφιών φυσικά ήταν ο Γιάννης, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Στήριγμα του Έλληνα φόργουορντ ήταν ο Μπλέντσο με 22 πόντους, ενώ Μπρόγκντον και Μίντλετον σκόραραν 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Τέλος για τους Μπουλς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μίροτιτς που έφτασε τους 24 πόντους, με τον Νταν να ακολουθεί με 20 και τον Χολιντέι να έχει 15.

https://www.youtube.com/watch?v=8rjRf010BDw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ