Λέοναρντ: «Πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Αντετοκούνμπο»

Λέοναρντ: «Πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Αντετοκούνμπο»

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο «έπλεξε» Καουάι Λέοναρντ, με τον σταρ των Κλίπερς να τονίζει πως είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον «Greek Freak».

Μιλγουόκι Μπακς και Λος Άντζελες Κλίπερς θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ και ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ηγέτης της ομάδας του Λος Άντζελες τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον «Greek Freak» καθώς παρά το ύψος του χειρίζεται καλά τη μπάλα, είναι εξαιρετικός όταν πάει προς το καλάθι, ενώ πλέον έχει βελτιώσει και το τρίποντο.

Παράλληλα ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ επισήμανε ότι θα πρέπει όλοι να δουλέψουν ώστε να τον εμποδίσουν να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καουάι Λέοναρντ:

«Είναι πολύ επιθετικός, παίζει πάντα πολύ δυνατά και έχει πολύ ταλέντο. Είναι ένας τύπος 2,11μ. που χειρίζεται καλά την μπάλα, μπορεί να ντριμπλάρει και να πάει προς το καλάθι και έχει καλές κινήσεις στην ρακέτα.

Πλέον μάλιστα σουτάρει περισσότερο από μακριά την φετινή περίοδο. Επίσης μπορεί να πασάρει καλά. Αν συνυπολογίσεις όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις.

Δεν έχει να κάνει με το ποιος θα τον μαρκάρει. Δεν παίζουμε… μονό στο ΝΒΑ. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε σαν ομάδα να τον δυσκολέψουμε να σκοράρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ