Νας για Ντόντσιτς: «Ο κορυφαίος 20χρονος στην ιστορία του ΝΒΑ» (vid)

Νας για Ντόντσιτς: «Ο κορυφαίος 20χρονος στην ιστορία του ΝΒΑ» (vid)

O Καναδός πρώην ΝΒΑερ αποθέωσε τον σταρ των Ντάλας Μάβερικς, τονίζοντας ότι εάν μείνει υγιής είναι ικανός να εισέλθει στο Hall of Fame

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ένα μπασκετικό φαινόμενο και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Όταν όμως μιλάει για αυτόν ο Στιβ Νας, τότε τα λόγια αυτά έχουν τεράστια σημασία για την πορεία του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Καναδός γκαρντ, ήταν ένας εκ των κορυφαίων που έχει περάσει στα παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη και μιλώντας σε εκπομπή που φιλοξενήθηκε, εξήρε το ταλέντο του Ντόντσιτς, τονίζοντας ότι μπορεί να εισέλθει Hall of Fame.

Ο Νας τόνισε ότι, «νομίζω πως είναι ο καλύτερος 20άχρονος που έχουμε δει στο ΝΒΑ. Το παιχνίδι έχει αλλάξει βέβαια σε σχέση με την εποχή ου ο ΛεΜπρόν για παράδειγμα ήταν νέος, αλλά ακόμη κι έτσι. Δεν πιστεύω πως ο ΛεΜπρόν είχε το χάρισμα που έχει αυτή τη στιγμή ο Ντόντσιτς. Ο Λούκα δεν είναι όσο καλός αθλητής είναι ο ΛεΜπρόν, αλλά αν μείνει υγιής σίγουρα θα εισέλθει στο Hall of Fame».

Σχετικά με το εαν ο Νοβίτσκι ή ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος στην ιστορία του ΝΒΑ, απάντησε πως, «Ο Ντιρκ στα 20 του έπαιζε στην Α2 Γερμανίας. Ο Ντόντσιτς στην Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε δεν πίστευε κανείς τον Ντιρκ γιατί δεν είχαμε συνηθίσει σε κάτι ανάλογο. Ο Λούκα είναι σίγουρα ασυνήθιστος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ