Γιάννης: «Στη ρούκι μου σεζόν είχαμε 15 νίκες συνολικά και τώρα έχουμε 15 σερί»

Γιάννης: «Στη ρούκι μου σεζόν είχαμε 15 νίκες συνολικά και τώρα έχουμε 15 σερί»

Στο πόσο έχει αλλάξει η ομάδα μέσα στα εφτά χρόνια που βρίσκεται ο ίδιος στο Μιλγουόκι στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Μάτζικ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση και πετυχαίνοντας 32 πόντους με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας οδήγησε του Μπακς στη νίκη επί των Μάτζικ με 110-101.

Ο Greek Freak, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στη δουλειά που έχει γίνει απ’όλους στην ομάδα. καθώς την πρώτη του σεζόν στο NBA οι Μπακς είχαν 15 νίκες συνολικά στη σεζόν, ενώ τώρα τρέχουν ένα σερί 15 συνεχόμενων νικών που τους έχει φέρει στην κορυφή της κατάταξης.

Ωστόσο, ο ηγέτης των «ελαφιών» τόνισε πως δεν πρέπει να παρασυρθούν από αυτό το σερί και θα πρέπει η δουλειά που γίνεται στην ομάδα να συνεχιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: 

«Στη ρούκι σεζόν μου είχαμε 15 νίκες συνολικά και τώρα έχουμε 15 σερί. Είναι φανταστικό και μπορούμε να διευρύνουμε αυτό το σερί ακόμη περισσότερο. Η δουλειά μας όμως δεν έχει τελειώσει, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά ενωμένοι για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε μόνο έναν δρόμο μπροστά μας. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και όλοι είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας και ο ένας θυσιάζεται για τον άλλο. Όμως ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ