Η σιγουριά του Αντετοκούνμπο για τον Ουίλιαμσον

Η σιγουριά του Αντετοκούνμπο για τον Ουίλιαμσον

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν τέθηκαν αντιμέτωποι στο παιχνίδι Μπακς - Πέλικανς, αλλά ο «Greek Freak» αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου του.

Στην αναμέτρηση των Μπακς και των Πέλικανς έλειψαν οι δύο σημαντικότεροι παίκτες τους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ζάιον Ουίλιαμσον. Ο πρώτος έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί, ενώ ο δεύτερος απουσιάζει λόγω τραυματισμού και θα επανέρθει στις αρχές του 2020.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον αντίπαλο του και εγκωμίασε την αξία του, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι ο Ουίλιαμσον θα ξαναπαίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Ο «Greek Freak» μίλησε στην ιστοσελίδα «eu.jsonline.com» και σχολίασε για τον ρούκι της Νέας Ορλεάνης ότι «είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι ένα… τέρας. Εύχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση και να ξεπεράσει το πρόβλημα. Πρέπει να φροντίσει το σώμα του και να επιστρέψει υγιής».

Έχοντας περάσει από τη θέση του Ουίλιαμσον πριν λίγα χρόνια, ο Αντετοκούνμπο του έδωσε μία ουσιαστική συμβουλή: «Προφανώς, θα κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα για πολλά χρόνια. Θέλω να παίξω κόντρα σε έναν παίκτη, όπως αυτός, αλλά το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να προσέχει το σώμα του και την υγεία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ