Λέικερς, Σανς και Πίστονς πέτυχαν μεγάλες νίκες! (vids)

Λέικερς, Σανς και Πίστονς πέτυχαν μεγάλες νίκες! (vids)

Oι Λέικερς, οι Σανς και οι Πίστονς αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό, αφού νίκησαν τους Ουίζαρντς, τους Τζαζ και τους Τίμπεργουλβς αντίστοιχα.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, επιβλήθηκαν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στην παράταση με 102-99. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’όλη τη διάρκεια του, με καμιά από τις δύο ομάδες να μην ξεφεύγει στο σκορ. Έτσι, οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Κάλντγουελ-Ποουπ να πετυχαίνει στο πιο κρίσιμο σημείο μεγάλο σουτ κάνοντας το 99-100.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο Ίνγκραμ με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από κοντά και ο Νανς Jr. Με 18 πόντους και άλλα 10 ριμπάουντ. Ο Λόνζο Μπολ σκόραρε μόλις 6 πόντους, αλλά μέτρησε 10 ασίστ.

Για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπιλ με 28 πόντους, ενώ ο Ουόλ πρόσθεσε άλλους 18 και μοίρασε και 9 ασίστ.

Νέα νίκη για τους Σανς

Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν το 2/2 κερδίζοντας αυτήν την φορά τους Τζαζ με 97-88, με τον Τζέι Τριάνο να έχει αλλάξει άρδην το κλίμα.

Κορυφαίος για τους «Ήλιους» ήταν ο Τι Τζέι Ουόρεν έχοντας 27 πόντους με 12/19 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 3/4 βολές, ενώ ο Μάικ Τζέιμς αυτήν την φορά έμεινε στα ρηχά με 5 πόντους και 1/9 σουτ εντός παιδιάς.

Ο Ντέβιν Μπούκερ πρόσθεσε άλλους 17 πόντους με 7/19, ενώ από 13 πόντους πέτυχαν οι Λεν (σ.σ. είχε και 13 ριμπάουντ) και Ούλις.

Για την Γιούτα ο Ρόντνεϊ Χουντ πέτυχε 22 πόντους, ενώ double double είχαν οι Ρίκι Ρούμπιο (15π., 11ασ.) και Ρούντι Γκομπέρ (16π., 14ρ.)

Άνετα οι Πίστονς τους Τίμπεργουλβς

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς επικράτησαν εύκολα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 122-101, με τον Τομπίας Χάρις να κάνει πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Ο φόργουορντ των Πίστονς μέτυχε 34 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, πετυχαίνοντας 6 τρίποντα. Ο Μπράντλεϊ πρόσθεσε άλλους 20 πόντους με 8/17 σουτ, ενώ κλειδί της νίκης ήταν ο Έλενσον ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και έδωσε άλλους 14 πόντους.

Για την Μινεσότα, ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ οι Ουίγκινς και Τιγκ πρόσθεσαν από 21 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ