Σανς – Μπλέιζερς 110-111

Σανς – Μπλέιζερς 110-111

Οι Μπλέιζερς πανηγύρισαν μια σπουδαία και δύσκολη νίκη στο Φοίνιξ επί των Σανς με 111-110, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

Oι Mπλέιζερς πήραν το θρίλερ (111-110) στο Φοίνιξ, με τον Λίλαρντ να πετυχαίνει το έμμεσο τρίποντο που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, απέναντι στους Σανς.

Συγκεκριμένα Σανς και Μπλέιζερς χάρισαν ένα απίστευτο ματς με τρομερές διακυμάνσεις στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματικοί στο τέλος και να φεύγουν με μια σημαντική νίκη.

Ο Λίλαρντ έγραψε το 111-110 με έμμεσο τρίποντ (γκολ-φάουλ και βολή) στα 26 δευτερόλεπτα, ενώ ο Ρούμπιο έχασε την ευκαιρία να δωσει τη νίκη στην ομάδα του με το τρίποντο που επιχείρησε και δεν βρήκε στόχο.

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο ΜακΚόλουμ με 30 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Λίλαρντ να προσθέτει 27 πόντους και τον Καρμέλο Άντονι 23 πόντους.

Για τους Σανς, ο Ούμπρε είχε 24 πόντους, οι Καμίνσκι και Σάριτς από 17 πόντους και ο Ρούμπιο 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 14 ασίστ (αλλά και 8 λάθη).

https://www.youtube.com/watch?v=JIjq_Fsb8Rg&feature=emb_logo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ