Πορζίνγκις: «Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις τον Γιάννη»

Πορζίνγκις: «Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις τον Γιάννη»

Ο πρωταγωνιστής των Ντάλας Μάβερικς στη νίκη επί των Μπακς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, τόνισε ότι είναι φοβερά δύσκολο να σταματηθεί ο Αντετοκούνμπο.

Οι Ντάλας Μάβερικς ήταν τελικά η ομάδα που σταμάτησε το σερί των Μπακς, καθώς επικράτησε 120-116 μέσα στο Μιλγουόκι. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, αφού πέτυχε 26 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ.

Στις δηλώσεις του ο Λετονός φόργουορντ/σέντερ τόνισε πως είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Γιάννη, μίλησε για τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας του, ενώ έστειλε και μήνυμα στον Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορζίνγκις:

«Έτσι σκεφτόμαστε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, θέλουμε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε να κερδίζουμε. Θέλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε. Σήμερα κάναμε πολλά καλά πράγματα εκεί έξω, ακόμα έχουμε πολλά να δουλέψουμε, έχουμε πολύ χώρο ακόμα να βελτιωθούμε ως ομάδα, αλλά σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά.

Ήταν αχρείαστο να αφήσουμε τους Μπακς να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Έπρεπε να το τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Κάναμε κάποια λάθη, είναι πολύ καλή ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις τον Γιάννη και έτρεξαν το σερί τους. Τρομάξαμε λίγο, αλλά πήραμε την νίκη. Γίνε καλά Λούκα σε χρειαζόμαστε πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ